Nieuwe huisarts Mevr. J.J. Deelstra

Vanaf 2 februari ben ik als nieuwe huisarts hier gestart, aangenaam met u kennis te maken.
Zoals u aan mijn naam Deelstra kunt zien ben ik van Friese afkomst. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen. In de laatste fase van mijn studie lag het accent op onderzoek bij de orthopedie (Biomedical Engineering) en werken in een groot trauma ziekenhuis in Melbourne Australië.

In de jaren erna wilde ik veel leren van het stabiel houden van ernstig zieke patiënten en ging ik 1.5 jaar werken op de Intensive Care van het Martini Ziekenhuis te Groningen en nadien als arts-assistent een jaar op de chirurgie.  Hier heb ik veel chirurgische vaardigheden op gedaan. Indien u dus kleine ongemakken ervaart van zwellingen/moedervlekken of andere dingen dan kunt u bij mij terecht voor het laten verwijderen ervan. Tevens plaats ik Mirena spiralen en het anticonceptiestaafje (Implanon).

Wat ik vooral miste in het snijdende chirurgische vak, vind ik wel als huisarts, namelijk persoonlijke en ook emotionele begeleiding, zoals bij hevige levensgebeurtenissen zoals ernstige ziekte of de naderende dood. Daarom ging ik in 2014 mij specialiseren tot huisarts.

Ik sta open voor gesprekken over reanimatie, wilsonbekwaamheid, euthanasie (indien zorgvuldig en volgens de wet mogelijk) en alle andere vormen van palliatieve begeleiding.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, de kinderen, sporten zoals racefietsen/zwemmen, muziek en sociale contacten.

De deur staat voor u open.

Met vriendelijke groeten

Mw J.J.Deelstra huisarts.