Afscheid Janny Timmer

Op 15 maart neem ik afscheid als doktersassistente.

Ik heb dan 30 jaar als assistente gewerkt, bijna 25 jaar bij Dr. Mulder en de laatste 5 jaar in het Gezondheidscentrum. Ik zie er naar uit dat ik mijn eigen tijd kan invullen en leuke dingen kan doen, maar tegelijkertijd weet ik dat ik de contacten met u en met mijn collega’s zal missen.

Het beroep van doktersassistente is in deze jaren erg veranderd. De eerste periode was ik voornamelijk bezig met het aannemen van de telefoon en apothekerszaken. Later mocht ik steeds meer taken overnemen. Ik kreeg mijn eigen spreekuur en door de verdieping van het vak werd mijn baan steeds afwisselender.

Mijn werk heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het meeste heb ik genoten van de contacten met mijn collega’s en met u; mooie en verdrietige gebeurtenissen hebben we gedeeld en daardoor is er een band ontstaat.

Al met al kijk ik met warme gevoelens terug op de afgelopen jaren.

Janny Timmer