Zonnehuis

Thuiszorg Zonnehuis
Per 1 maart 2017 hebben wijkverpleegkundigen Miriam Rutgers en Naomi van der Ree van Zonnehuis Thuis hun intrek genomen in het gezondheidscentrum De Marne.

Met de vestiging van de wijkverpleegkundigen in het gezondheidscentrum ontstaat een basis voor een goede samenwerking en korte lijnen tussen de huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten van het gezondheidscentrum en de wijkverpleegkundigen van de thuiszorg van Zonnehuisgroep Noord.

Zonnehuisgroep Noord, waar ook Zonnehuis de Marne in Leens deel van uitmaakt, biedt met Zonnehuis Thuis thuiszorgdiensten in een groot deel van de provincie Groningen. Met kleinschalige wijkteams willen we het hart terug brengen in de zorg: persoonlijk contact, bekende gezichten, korte lijnen. Ook in gemeente De Marne bieden we verpleging & verzorging en complexe zorg thuis. Als onderdeel van een grote zorgorganisatie hebben we veel in huis. Maar we geloven bovenal in het belang van regionale samenwerking. Persoonlijk contact, bekende gezichten en korte lijnen: niet alleen in de zorg aan klanten thuis, maar ook in de samenwerking met bijvoorbeeld de huisartsenpraktijk. Daarom zien we de intrek van Miriam en Naomi in gezondheidscentrum De Marne als een belangrijke stap in de richting van optimalisering van de zorg aan onze cliënten.

Miriam Rutgers en Naomi van der Ree zijn als wijkverpleegkundigen hét gezicht van Zonnehuis Thuis in gemeente De Marne. Miriam Rutgers is te bereiken op telefoonnummer 06 11523816 en Naomi van der Ree is te bereiken op telefoonnummer 06 14102037 voor alle mogelijke vragen over zorg en diensten thuis. Mocht Miriam en Naomi niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, dan kunt u altijd bellen met het algemene nummer van Zonnehuis Thuis in uw regio: 0594-508516  (24 uur per dag).